Voor partners

Partner-worden-1
Partner worden?

Platform ontzorgt jouw hele proces. Van inschrijving, facturatie, digitale content ontwerp programma, onze digitale toetsbank tot aan de certificering.

Voordelen als partner
Voordelen als partner

Als je de content bepaald hebt voor je scholing dan gaat er een wereld van mogelijkheden open. Jij bepaalt de mate van interactie met jouw deelnemers. Jij bepaalt ook zelf de balans tussen online en offline. Wij faciliteren jouw wensen.

Partner worden?

Je hebt een aanbod dat je wilt aanbieden. Dit kan een e-learning zijn maar ook een training op locatie. Als je geen energie krijgt van facturatie en de administratieve rompslomp: wij doen het graag voor je. Per scholing krijg je een eigen dashboard, zodat je precies kan bijhouden wat er gebeurt. Wij ontzorgen, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Voordelen als partner

Jouw content

Ons professionele platform

Jij begint direct met geld verdienen


Wat kan ik als partner?

Het platform ondersteunt jouw wensen. Jij bepaalt als partner welke scholing je wilt geven en de prijs. Daarna bepaal jij wat je specifieke wensen zijn.

Jij bepaalt zelf de mate van ondersteuning die je van ons wenst te ontvangen. Ben je niet handig met techniek? Koop dan ons ondersteuningspakket. Of doe het zelf met ons stappenplan.


Wat anderen over ons zeggen

Marissa de Vries

Ik was al een tijdje op zoek naar een platform voor mijn cursussen.

Mike de Vries

Mooi Platform ook voor mij als trainer. Eén betaling krijgen in plaats van 15 facturen maken.

Denise Fransen

Tijdens de lockdown zijn we toch overtuigd geraakt van het nut van online leren.


Contact gegevens

M: info@platformvoorleren.nl
T: 06 51 27 29 33
A: Titushof 6, 3453 JG Utrecht

Meld je hier aan als partner