Over ons

Over het platform voor leren 1
Platform voor leren

Van de professional van morgen wordt verwacht mee te groeien in een snel veranderende wereld. Levenslang leren is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven.

Over het platform voor leren 2
Platform voor leren

Het Platform voor leren is ontstaan vanuit het idee van een volledig ontzorgd leeraanbod. Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw opleiding?

Over Platform voor leren

Het Platform voor leren is ontstaan vanuit het idee dat wij onze kennis van techniek verbinden met jouw kwaliteit als opleider. Zo bieden we gezamenlijk een professioneel en modern aanbod.

Het doel van het Platform voor leren is om het hele proces van leren, van aankoop tot certificering, te ondersteunen. Waarbij het niet uitmaakt of je online leert of dat je klassikale lessen aanbiedt. Het plezier in leren staat bij alles wat wij doen voorop.

Onze werkwijze

Het Platform voor leren heeft als doel om aanbieders van scholingen en studenten bij elkaar te brengen. We willen een plek zijn waar kennis en leren elkaar ontmoeten.

Wij helpen ambitieuze aanbieders aan een professioneel leer & management systeem. Waarbij we het hele proces voor zowel de aanbieder als de student ontzorgen.

Vanuit het platform voor leren bieden we zowel ondersteuning aan studenten die vragen hebben en aan partners die graag een handje geholpen willen worden. Schroom niet om je vragen te stellen.


Vragen?

Neem gerust op als je vragen en/of opmerkingen hebt. Wij helpen je graag!

    Contact gegevens

    M: info@platformvoorleren.nl
    T: 06 – 51 27 29 33
    A: Titushof 6, 3453 JG De Meern