Templates

Onze digitale leeromgeving heeft veel mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat de techniek het leren moet ondersteunen. En niet andersom. Wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden. Hiervoor hebben we aantal handige templates ontwikkeld die jou helpen bij het vormgeven van je scholing. Van een klassiek aanbod tot een hypermodern ontwerp; wij kunnen het voor je instellen.

De scholing indeling

We kunnen een grit-indeling maken met iconen (zie hieronder). Een grit-opmaak met jouw foto’s. Een één activiteit opmaak, klassiek opmaken met les data en het onderwerpen format (zie hieronder). Aan de hand van een template kies je de cursus die het best past bij jouw scholing.

Digitale activiteiten toevoegen

Of je nu alleen je zelf ontworpen cursusmateriaal wilt toevoegen of heel erg digitaal wilt, het kan allemaal. Zolang het leren maar voorop blijft staan. De beleving van de deelnemer is leidend, niet de technische mogelijkheden.

Ik heb een scorm of ander professioneel formaat

Geen probleem. Neem even contact met ons op, dan plaatsen we het graag voor je.

Ik wil eigenlijk wel een online scholing maken, maar weet niet hoe.

Ook geen probleem. Na aanmelden als partner laten we je een aantal mogelijkheden zien. Waaronder wat je allemaal kan met video en hoe de gratis H5P werkt.